Nu tijdelijk slechts 3,- euro verzendkosten!

Prachtige Android telefoon tegen een super prijs!

Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

Binnen 24/48 uur geleverd!

Vraag en Antwoord

Wat is Dyna en wat betekent vin2 ?
Dyna is ons merk. Met vin geven wij het type telefoon aan. De huidige aangeboden telefoon is een vin2. De 2 staat voor Dual sim kaart.

Zijn Dyna telefoons sim lock vrij ?
Ja, je bent helemaal vrij met deze telefoon. Het maakt niet uit of je een prepaid kaart gebruikt of een abonnement sim kaart.

Kan in type vin2 meerdere sim kaarten tegelijk ?
Ja, je kunt 2 verschillende sim kaarten in plaatsen. Je bent op beide bereikbaar. Je bepaalt zelf met welke sim je belt.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling binnen 24/48 uur verzonden op werkdagen. De bezorging is alleen op werkdagen.

Zijn er ook verzendkosten??
Ja, deze bedragen nu tijdelijk slechts 3 euro.

Garantie ?
Wij geven op al onze producten 12 maanden garantie. Deze garantie geldt alleen als u het apparaat niet door eigen toedoen stuk heeft gemaakt.
Op de eventueel bijgeleverde batterijen geven wij maximaal 6 maanden garantie. Een lange levensduur van de batterij haalt u door de batterij altijd volledig leeg te maken alvorens op te laden.

Hoe claim ik mijn garantie ?
Via de contact pagina stuurt u ons een email met uw klacht. Vermeld daarbij altijd uw factuur nummer. Nadat wij uw klacht hebben ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur tijdens kantooruren van ons een antwoord. In dit antwoord vindt u een oplossing voor het probleem of retour verzend instructies.

Kan ik ook Android Apps zetten op deze telefoon?
Ja zeker ! De must have apps :

Whatsapp
WhatsApp is een messenger voor smartphones onderling die op dit moment verkrijgbaar is voor de iPhone de BlackBerry,Android en de Nokia. De app gebruik push-melding zodat u onmiddellijk berichten van vrienden, collega's en familieleden ontvangt. Schakel over van sms op WhatsApp om gratis berichten, foto's, geluidsbestanden en locaties te verzenden.

Viber
Met Viber bel je volledig gratis en wereldwijd naar vrienden die de app ook hebben geïnstalleerd op hun iPhone of Android telefoon. Om de kosteloze app te gebruiken dien je slechts verbonden te zijn met een 3G of WiFi netwerk. Viber maakt net als veteraan Skype gebruik van VoIP-technologie (Voice over IP), welke het mogelijk maakt te bellen over een internetverbinding. Vergeleken met de concurrenten blinkt deze vernieuwende app echter uit ingebruikersgemak. Om Viber te gebruiken heb je geen account nodig; je installeert de applicatie en voert je telefoonnummer in. Hierna is elk telefoontje naar een andere Viber-gebruiker gratis.

Soundhound
“Waarom zou ik gebruik gaan maken van SoundHound als ik Shazam al gebruik?”. Het antwoord is redelijk simpel. SoundHound is in veel gevallen sneller, nauwkeuriger en biedt uitgebreidere mogelijkheden dan Shazam. SoundHound biedt nog een extra functionaliteit. Heb je geen radio of tv in de buurt en wil je toch weten wat de titel of artiest van een bepaald nummer is? Zing of neurie het betreffende nummer en SoundHound doet zijn best om het nummer te vinden!

Facebook
Deel informatie en houd contact met je vrienden met Facebook voor Android Met Facebook voor Android kun je contact maken met je vrienden en dingen delen terwijl je onderweg bent. Upload foto’s, bekijk foto's en statusupdates van vrienden, zoek telefoonnummers op en nog veel meer. Allemaal gewoon vanaf je Android-apparaat. Er zijn veel verschillende facebook applicatie's te krijgen. Maar de officele gratis facebook app werkt prima!

Google maps
Hoewel op de meeste Android-telefoons Google Maps is voorgeïnstalleerd, is de app ook los te downloaden in de Android Market. Naast het opzoeken van adressen en het bekijken van straten met Google Streetview heeft de app ook gesproken navigatie aan boord. Hiermee kun je gratis navigeren in heel Nederland. Hierbij moet je wel rekening houden dat voor de navigatie steeds gebruik wordt gemaakt van je dataverbinding. Heb je een telefoonabonnement met datalimiet is het verstandig om deze navigatie-optie van Google Maps alleen maar te gebruiken als het echt nodig is.

9292 ov
Met 9292ov Pro heb je in één applicatie de beschikking over alle vertrek- en aankomsttijden van het openbaar vervoer in Nederland. Ga je nu met de trein, bus, tram of metro – via de app zijn de meest recente tijden op te halen. Deze worden actief bijgehouden, dus mocht er storing zijn dan worden de tijden in het rood aangegeven in de app. Als je een reis plant via 9292ov Pro, kun je zelf een adres invoeren of als je GPS op je telefoon hebt dit gebruiken om vanaf je huidige locatie de snelste weg te vinden.

Twitter
De Twitter for Android app is sinds de lancering één van de populairste applicaties op het Androidplatform. Met de lancering van een nieuwe versie van Twitter for Android (3.0), heeft Twitter ervoor gekozen om de brug tussen haar mobiele website en mobiele applicaties zo klein mogelijk te maken. In het nieuwe verfrissende design heeft Twitter ervoor gekozen om de applicatie te verdelen in vier hoofdcategorieën, genaamd Startpagina, Contact, Ontdekken en Ik.